Telefoon vakman

Telefoon vakman

Ik ben Johan en ben de eigenaar van een kleine onderneming die zich bezig houd met leasen en waarvoor ik een goede website nodig had om nog meer klanten aan te trekken en het bedrijf te kunnen laten groeien. Na veel zoeken wat aan mijn behoeften zou voldoen kwam ik op deze website terecht en heb ik meteen een afspraak gemaakt met Mark Beekman om het project te bespreken.

Ik wilde beslist een site die overal zichtbaar zou zijn en makkelijk te beheren was een “Responsive” noemen ze dat. Deze websites passen zich aan op de verschillende schermen zoals mobiels, Tablets, laptops en desk-tops dat was dan ook precies waar ik naar opzoek was. Na hem uitgelegd te hebben waar mijn bedrijf aan verbonden was en wat ik van de site verwachtte waren we het na afloop van het gesprek al lang en breed eens over hoe de site eruit zou moeten gaan zien.

Een paar dagen later mocht ik dan even langs komen om de vooruitgang van de site te gaan bekijken. Toen ik probeerde deze op mijn smartphone te bekijken bleek dat het maar niet wilde lukken terwijl het op de zijne wel ging. Na veel kijken en knutselen aan mijn smartphone zei Mark tegen mij dat ik hem beter even na kon laten kijken en door telefoon repareren Den haag in te toetsen kregen we direct een hoop adressen over het scherm rollen waaronder https://www.gsm-paradise.nl/ Dit bedrijf heeft een supersnelle service voor smartphone reparatie en daar was ik dus naar opzoek.

Drie dagen later ging ik nogmaals bij Mark langs en werd mijn site fantastisch op de smartphone weergegeven. Zo zie je maar weer vaak word je van de ene vakman naar de andere gestuurd zij weten immers het beste over het hoe en wat van de internet technologie! Bedankt Mark.

No comments.