Sale van Vingino

Sale van Vingino

 

Vingino Sale

Wanneer de zomer tot een einde komt gaan de kleuren van de tuinen ook veranderen. De herfst is misschien wel een van de mooiste seizoenen van het jaar door de warme rode en gele kleuren die tevoorschijn komen. Ook in deze tijd van het jaar zijn er veel bloemen die beginnen te bloeien dus wil het niet zeggen dat met deze verandering het tuinplezier ophoud.

Kortingen

In de tussentijd dat de tuin zijn verandering van kleur aanneemt nodigen wij iedereen uit om gebruik te maken van de vele Summer sales die je kunt vinden in de stad en op het internet en zo voor de kinderen en kleinkinderen leuke kinderkleding voor een koopje mee te pikken. Dit is het geval bij Vigino Sale die al volop in de uitverkoop zit met kortingen van wel 50% voor jongens en meisjes kleding. en dus zeer de moeite waard is om daar eens een kijkje te gaan nemen. De Vigino kinderkleding staat bekend van goede kwaliteit te zijn en is bovendien kleurvast en krimpvrij. Een leuk cadeau dus voor je kinderen of kleinkinderen van baby┬┤s tot en met tieners om ze weer met een leuke vlotte trendy look terug naar school te laten keren.

We hebben hier ook een leuke actie voor bedacht en heeft te maken met wie de beste aankoop in de uitverkoop heeft gedaan krijgt van ons een mooie Passim Florine boom om in de tuin te zetten. Deze boom geeft prachtige bloemen met een heerlijk geur die vooral in de avond merkbaar is. Ga er dus op uit en neem een kijkje in de uitverkoop. Pik het beste koopje mee maak er een foto van en als jij de winnaar bent komen wij persoonlijk de Passim Florine bij je thuis brengen.

No comments.